Babystartpakke

Når du venter en baby, er der mange forretninger, der gerne vil give dig en gratis babystartpakke. Herunder har vi samlet nogle af de mest populære babystartpakker, som du kan bestille helt gratis.

Gratis Babystartpakke

De forskellige butikker har selvfølgelig en interesse i at give dig en gratis startpakke. På den måde får de præsenteret deres produkter for dig og får noget reklame. Omvendt er du sikkert også interesseret i at se, hvad der findes på markedet af fx bleer og vådservietter. På den måde er det en god win-win situation for dig og butikkerne.

Vær opmærksom på om du tilmelder dig et nyhedsbrev, eller andet når du bestiller din babystartpakke. Forretningerne har en interesse i dig, og det kan resultere i, at du efterfølgende får nogle reklamemails fra den pågældende forretning. Du kan dog altid afmelde dig igen. Læs videre under billedet og se, hvilke startpakker du kan få.

Babystartpakke fra REMA 1000

Babystartpakken fra REMA 1000 har en værdi på cirka 80 kroner. Rema er et populært valg blandt mange forældre, da de har nogle rigtig gode babyprodukter og der kan være mange penge at spare på at vælge et discountmærke. Derfor er det værd at tjekke deres produkter ud med en gratis babystartpakke. I pakken er der forskellige produkter, som du kan bruge til din baby. Rigtig mange af REMAs produkter er svanemærket og allergimærket samtidig med, at prisen er lav. Derfor er babystartpakken et rigtig godt bud på nogle produkter, du kommer til at bruge til din baby. 

Babystartpakken fra Rema indeholder bl.a.

 1. Bleer
 2. Vådservietter
 3. Bamse
 4. Sut

Du bestiller din babystartpakke fra Rema 1000 på nedenstående link og afhenter den herefter i den Rema 1000, som du har valgt. 

Babystartpakke fra Lidl

Startpakken fra Lidl indeholder ifølge Lidl alt fra bleer til plejeprodukter. Hvis du gerne vil holde babybudgettet nede, så er discountforretningernes produkter nogle gode bud op billige og gode babyprodukter. Indholdet i babystartpakken er fra Lidl’s eget mærke Lupilu, der tidligere hed Toujours. Bleerne fra Lupilu har både svanemærke og astma og allergimærket.

Lidl har mange gode og billige produkter, som du og dit barn kan få stor glæde af. Derfor er babystartpakken fra lidl bestemt en pakke, som du skal overveje at tjekke ud. 

Du bestiller din babystartpakke på nettet, og modtager herefter en sms, som du skal bruge, når du afhenter pakken i butikken.

Babybox fra BabySam

BabySam tilbyder dig også en babystartpakke. Indholdet i deres pakke varierer, men som udgangspunkt kan du forvente at få bleer fra Libero, en blespand, en sut og en værdikupon på 100 kroner, som kan bruges i BabySams butikker. Ved at tilmelde sig til at modtage en babybox fra BabySam, bliver du samtidig meldt i Liberoklubben. 

Liberoklubben kan være fin at være med i. Du har mulighed for at samle point, og bruge dem til at købe nogle udmærkede produkter, som fx en fotobog.

Gratis babystartpakke fra Name IT

Name IT vil også gerne give dig en gratis startpakke. Hvad pakkens indhold er, er en hemmelighed, men det er en blød gave til en værdi på 300 kroner. En ganske høj værdi på en gratis produkt. Bor du i nærheden af en name IT butik, skal du ikke snyde dig selv for en god pakke. Startpakken skal bestilles på nettet og afhentes i en Name IT butik.

 

Gratis ønskeboks fra ønskebørn

Hos ønskebørn kan du få en gratis babystartpakke, som de kalder for en ønskeboks. Ønskeboksens indhold kan variere, men noget af det du kan forvente er bl.a. sut og sutteflaske, sutteklud og en gavekode til en værdi på 100 kroner til køb af en pusletaske

 

Babystartpakke fra Føtex 

Hvis du tilmelder dig “Føtex for de små”, så kan du modtage en babystartpakke fra Føtex. I pakken finder du produkter fra mærket “Levevis”, der både har økologiske og allergivenlige produkter. Derudover får du iflg. deres hjemmeside en body i mærket VRS, som er et mærke du finder i Føtex og Bilka. Alt i alt en rigtig fin babystartpakke, som Føtex tilbyder

Startpakke fra Photocare

Billeder er minder om en dejlig tid, som du kan have glæde af i mange år. Photocare, der er en landsdækkende kæde, vil gerne give dig en startpakke, så du har mulighed for at få taget nogle gode billeder af dit barn.

Med photocares babystartpakke får du:

 • Gavebevis til en gang gratis fotografering i studie (vær opmærksom på at billeder skal tilkøbes bagefter)
 • Gavebevis til print af 50 stk. 10x15cm af dine egne billeder 
 • Gavebevis kr. 100 til en fotobog
 • Sidst og måske vigtigt, så får du også gode råd fra photocare til din egen fotografering

Babystartpakke fra skoringen

Hos skoringen får du også mulighed for at få en lækker og anvendelig babystartpakke. Dit barns fødder skal behandles godt og have det rart. Det får du lidt grej i denne babypakke fra skoringen. Indholdet i pakken er et par finde termossrømper, en blød krammebold, en sutteklud, samt en folder om gode råd til dit barns fødder. 

Som en særlig ting, får du også et gave når dit barn fylder et år. Alt i alt er det en super fin babystartpakke som skoringen tilbyder dig. 

Babystartpakke fra babyhelp

Dette bud er lidt anderledes end de andre babystartpakker her på siden. Denne pakke er fra hjemmesiden babyhelp.dk, som har samlet en masse forskellige rabatter til jer forældre. Pakken er rent digitalt, og giver dig mulighed for at få nogle gode rabatter og ekstra forkælelse til jer forældre. Pakken indeholder blandt andet

 • Rabat på babyudstyr, barnets bog, tøj og meget andet
 • Rabat på måltidskasser
 • Rabat på make-up, cremer og andet forkælelse til mor
 • 4 ugers gratis adgang til C MORE
 • 35 dages gratis adgang til Fairytell

Er du på udkig efter en lidt alternativ babypakke bør du tage et kig på babyhelp

Vi håber du har fundet nogle gode babystartpakker, som du kan bruge. Har du fundet nogle babystartpakker, som vi mangler på vores liste vil det være rigtig dejligt, om du vil skrive dem i kommentarfeltet herunder, så vi kan opdatere vores liste.

Har du brug for billigt babyudstyr? Klik her og se alt det billige babyudstyr

3 Kommentarer

 1. Hej!

  I mangler den digitale babypakke fra Babyhelp.dk, som er fyldt med en masse rabatter til både mor og til far. 🙂

  Svar
  • Mange tak. Den vil vi få på listen

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.