Babystartpakke

Når du venter en baby, er der mange forretninger, der gerne vil give dig en gratis babystartpakke. Herunder har vi samlet nogle af de mest populære babystartpakker, som du kan bestille helt gratis. 

De forskellige butikker har selvfølgelig en interesse i at give dig en gratis startpakke. På den måde får de præsenteret deres produkter for dig og får noget reklame. Omvendt er du sikkert også interesseret i at se, hvad der findes på markedet af fx bleer og vådservietter. På den måde er det en god win-win situation for dig og butikkerne.

Vær opmærksom på om du tilmelder dig et nyhedsbrev, eller andet når du bestiller din babystartpakke. Forretningerne har en interesse i dig, og det kan resultere i, at du efterfølgende får nogle reklamemails fra den pågældende forretning. Du kan dog altid afmelde dig igen. Læs videre under billedet og se, hvilke startpakker du kan få. 

Babystartpakke fra REMA 1000

Babystartpakken fra REMA 1000 har en værdi på cirka 80 kroner. I pakken er der forskellige produkter, som du kan bruge til din baby. Rigtig mange af REMAs produkter er svanemærket og allergimærket samtidig med, at prisen er lav. Derfor er babystartpakken et rigtig godt bud på nogle produkter, du kommer til at bruge til din baby. 

 Babystartpakken fra Rema indeholder bl.a.

  1. Bleer
  2. Vådservietter
  3. Bamse
  4. Sut

Du bestiller din babystartpakke fra Rema 1000 på nedenstående link og afhenter den herefter i den Rema 1000, som du har valgt. 

Babystartpakke fra Lidl

Startpakken fra Lidl indeholder ifølge Lidl alt fra bleer til plejeprodukter. Indholdet i babystartpakken er fra Lidl’s eget mærke Lupilu, der tidligere hed Toujours. Bleerne fra Lupilu har både svanemærke og astma og allergimærket.

Du bestiller din babystartpakke på på nettet, og modtager herfter en sms som du skal bruge ved når du afhenter pakken i butikken.

Babybox fra BabySam

BabySam tilbyder dig også en babystartpakke. Indholdet i deres pakke varierer, men som udgangspunkt kan du forvente at få bleer fra Libero, en blespand, en sut og en værdikupon på 100 kroner, som kan bruges i BabySams butikker. Ved at tilmelde sig til at modtage en babybox fra BabySam, bliver du samtidig meldt i Liberoklubben. 

Liberoklubben kan være fin at være med i. Du har mulighed for at samle point, og bruge dem til at købe nogle udmærkede produkter, som fx en fotobog.

Gratis babystartpakke fra Name IT

Name IT vil også gerne give dig en gratis startpakke. Hvad pakkens indhold er, er en hemmelighed, men det er en blød gave til en værdi på 300 kroner. Startpakken skal bestilles på nettet og afhentes i en Name IT butik 

Gratis ønskeboks fra ønskebørn

Hos ønskebørn kan du få en gratis babystartpakke, som de kalder for en ønskeboks. Ønskeboksens indhold kan variere, men noget af det du kan forvente er bl.a. sut og sutteflaske, sutteklud og en gavekode til en værdi på 100 kroner til køb af en pusletaske

Vi håber du har fundet nogle gode babystartpakker, som du kan bruge. Har du fundet nogle babystartpakker, som vi mangler på vores liste vil det være rigtig dejligt, om du vil skrive dem i kommentarfeltet herunder, så vi kan opdatere vores liste.