Gode babyhjemmesider

Der findes et have af forskellige hjemmesider, der kan være en god hjælp til dig og din baby. Her på Babyrabatten har vi søgt rundt på nettet og fundet nogle hjemmesider, som vi mener, det er værd at tjekke ud. Det er blot vores anbefaling, som du kan lade dig inspirere af, hvis du har lyst. Har du andre som du mener vi skal have med på listen, så skriv dem endelig til os, og så tjekker vi dem ud.

Sundhedsplejersken.dk

Sundhedsplejersken.dk er en del af orgnisationen God Barndom. På denne side kan du finde et utal af artikler, om stort set alle emner, der vedrører babyer. Rigtig mange af artiklerne er skrevet af fagpersoner, så der er masser af god viden, at hente her. Hjemmesiden er meget overskuelig og nem at finde rundt, og samtidig er den layoutet rigtig pænt. Selvom navnet udstråler autoritet, gør sundhedsplejersken selv opmærksom på, at det du finder her, ikke kan stå i stedet for personlig kontakt og rådgivning fx af lægen eller sundhedsplejersken. Det er dog stadig en god hjemmeside, som er et kig hver. 

Har du lyst til at tjekke siden ud kan du klikke her og gå direkte til sundhedsplejersken.dk 

Netsundhedsplejerske.dk

Netsundhedsplejerske.dk er endnu en portal, hvor du kan finde svar på mange spørgsmål. Et af deres mest populærer sider er brevkassen, hvor sundhedsplejersken Helen Lyng Hansen svare på spørgsmål om stort set alt, vedrørende babyer. Har du prøvet at google et eller andet omkring din baby, så har du sikkert støt på siden, da svarene ofte er at finde i googles søgeresultater. Udover brevkassen findes der mange artikler og indlæg, som du kan lade dig inspirere af. Igen er det vigtigt, at du ikke lader hjemmesiden gå i stedet for rådgivning af din egen læge eller andet sundhedsfagligt personale, men som inspiration og til tips og tricks er hjemmesiden rigtig fin.

Skal hjemmesiden have et kig? Gå til netsundhedsplejerske.dk

Bornibyen

Bornibyen er en hjemmeside der primært henvender sig til forældre i København eller Århus. Hvis du gerne vil have inspiration til, hvad du kan lave med dit barn, og har mulighed for at komme til Århus eller københavn er Bornibyen en hjemmeside der fortjener et kig. Her finder du rigtig mange gode forslag til fx legepladser, indendørs oplevelser og naturoplevelser.

Klik her for at gå direkte til bornibyen 

Min-mave.dk

Er du til debatforaer, så er min-mave.dk et godt sted at kigge. Min-mave har iflg. deres egne oplysninger rigtig mange besøgene og et kig på deres debatside viser også, at der er rigtig mange indlæg og kommentarer hver dag. Her er alle mulig spændende dialoger i gang, og du kan spørge om hvad som helst. Udover debatten finder du også masser af anden inspiration som fx opskrifter på babymad, navne og meget andet.

Du finder min-mave her

Det var nogle af de hjemmesider, som du bør give et kig, hvis du er på udkig efter noget inspiration og nogle gode babyhjemmesider. Mangler vi nogen, så skriv endelig i kommentarfeltet herunder.

Mangler du billigt babyudstyr, så finder du en oversigt her på siden over massevis af varer, der netop nu er på tilbud.

Har du husket at tjekke mulighederne for en babystartpakke ud?