Om babyrabatten

 

Vi ønsker at være din foretrukne hjemmeside på nettet, når du gerne vil handle billigt babyudstyr. Et ambitiøst mål, som vi vil arbejde stenhårdt på at lykkes.

Hver uge indhenter vi priser fra mange forskellige forhandlere, sætter de varer ind på hjemmesiden, hvor du kan spare minimum 50 % i forhold til nypris. Du får altså en helt ny vare til en pris, der som minimum er halveret. Vær opmærksom på, at babyrabatten ikke er forhandler. Vi har ikke varer på lager, og du køber ikke af os. Vi er blot mellemled mellem dig og forhandleren. Vi indhenter gode priser, og viser dem her på hjemmesiden, og du køber direkte fra en anerkendt forhandler.

Priserne opdateres en gang i ugen, så der kan i enkelte tilfælde være en vare, der er udsolgt. Oplever du gentagne problemer med dette, så må du meget gerne kontakte os, da vi ønsker at levere en fremragende service til dig.

Det er ganske gratis for dig at benytte babyrabatten. Nogle gange modtager vi en lille provision, når vi henviser dig til en forhandler. Det bliver ikke dyrere for dig, men er en måde, hvorpå vi kan holde siden kørende. Dette er også kendt som affiliatelinks.

Har du en varekategori, som du godt kunne tænke dig, at vi fik tilføjet her på babyrabatten, er du også meget velkommen til at skrive til os, og så vil vi kigge på det.

Vi håber du finder det som du har brug for, og får lavet en rigtig god handel til dig og dit barn.

Vi støtter følgende