Sparetips til nybagte forældre

I denne artikel får du 8 sparetips til nybagte forældre. At få et barn er en kæmpestor gave. Det er fantastisk at se det lille ny menneske der nu er kommet ind i dit liv. Når du får et barn er der også nogle udgifter der følger med, og som I skal forholde jer til. Herunder har vi samlet nogle tips, som I kan lade jer inspirere af, hvis I ønsker at spare lidt penge på alle de nye investeringer i babyting.

I en undersøgelse fandt man ud af at førstegangsforældre i gennemsnit brugte 13.761 kroner på indkøb af babyudstyr i det første halve år efter de fik et barn. Det er ganske mange penge, så vil du gerne spare lidt så får du her på siden 8 gode sparetips.

1. Find dine indkøb gennem babyrabatten

Okay, det er måske ikke det mest neutrale råd, men her på siden kan du finde en masse babyudstyr fra anerkendte forhandlere, der er nedsat med minimum 50 %. Du får altså en hel ny vare til den halve pris, hvilket er med til at holde udgifter ned. Kig på vores shop side og se om der ikke er noget du kan bruge. Du finder shopsiden her

2. Brug andre forældre

Er du førstegangsforældre kan du få meget god inspiration ved at spørge andre forældre, hvad de har er erfaringer. Ofte kan de komme med gode ideer og inputs om hvad der er nødvendigt, og hvad du ikke behøver. Du skal selvfølgelig selv tage stilling, men det er meget godt at høre andres erfaringer, og derigennem danne sin egen mening.

3. Få et gratis babystartpakkke

En del butikker giver dig mulighed for at få en gratis babystartpakke. Det er vældig smart og kan spare dig for nogle penge. Samtidig får du set hvad der findes af forskellige babyprodukter, og kan prøve dem af.

4. Spar penge på bleer

Det 4. sparetips til nybagte forældre handler om bleer. Du kommer til at købe rigtig mange bleer i de næste år, så her er et område, hvor der kan være mange penge at spare. Brug lidt tid på at undersøge markedet, og se hvad der er. Discountbutikkerne har oftest nogle rigtig fine bleer, der er både er Svanemærket og allergimærket.

5. Køb brugt

Alt behøver ikke være nyt, og du finde rigtig mange gode brugte ting på nettet. Husk at baby er ligeglad med om tingene er nye eller brugte, så det er kun din egen forfængelighed der sætter standarden. OBS Vær opmærksom på at man ikke anbefaler en brugt madras pga af risikoen for husstøvmider og skimmel. Er du i tvivl, så spørg din sundhedsplejerske

6. Køb kønsneutrale ting

Hvis du regner med at få flere børn, så tænk over at købe noget neutralt, som du kan bruge igen til dit næste barn, uanset om det bliver en dreng eller en pige.

7. Lån af andre

Har du andre i din omgangskreds der måske har fået barn et halvt år før dig, så spørg om du ikke må låne fx tøj. Babyer vokser hurtigt, og tøjet bliver hurtigt for småt

8. Læg et budget

Bestem dig for, hvor meget du vil bruge på babyudstyr inden du står i forretningen. På den måde kan du nemmere undgå at blive fristet til at lave et dyrt køb du senere vil fortryde

Vi håber du blev inspireret af ovenstående tips. Vil du gerne have flere gode råd, så kan vi anbefale, at du kigger på hjemmesiden Raadtilpenge.

Har du flere tips vil vi blive meget glade, hvis du vil dele dem med os