Tips til at spare penge på babybudgettet

At få et barn er en kæmpestor glæde for langt de fleste. Livet bliver et forandret, og pludselig er der et lille menneske, der kræver opmærksom, tid, omsorg og udstyr. I denne artikel får du nogle tips til hvordan du kan holde babybudgettet nede, så det ikke bliver dyrere end nødvendigt, samtidig med at du få noget kvalitet.

Spar penge baby
1) Køb babyudstyr på tilbud og få det hele til den halve pris

Det er ambitioner her på hjemmesiden, hvor vi har indsamlet en masse babyudstyr, der lige nu er på tilbud, og hvor du kan spare minimum 50 % i forhold til normalprisen. 

Spar 50 %

Massevis af udstyr fx pusletasker, tøj og sko, hvor du sparer 50 %

2) Køb brugt babyudstyr

Der findes rigtig meget fint brugt babyudstyr rundt omkring på nettet. Prøv fx den blå avis eller find en facebookgruppe, hvor du har mulighed for at handle brugt babyudstyr. Du kan få mange fine ting og babyer er som regel ligeglade med om det er nyt eller brugt.

3) Brug de gratis babystartpakker

En del butikker giver dig mulighed for at få en gratis babystartpakke. Det er en god måde at teste forskellige produkter af. Særligt discountbutikkernes, Lidl og Rema babystartpakker er bestemt vær at tjekke ud. Der findes en del forretninger, der gerne vil give dig en gave. Vi har samlet dem her på hjemmesiden, så du kan nemt kan få et overblik over, hvilke butikker der giver du mulighed for at få en babystartpakke

4) Byt legetøj med dine venner

De fleste børn elsker at få nyt legetøj, ligesom legetøj der er blevet gemt væk og fundet frem igen ofte er et stort hit. Har du nogle venner eller bekendte kan du aftale at I bytter legetøj i en periode. På den måde får dit barn noget nyt og spændende og når det gamle kommer tilbage er det spændende igen.

5) Køb på tilbud

Har du nogle produkter, som du ved du kommer til at bruge mange af, kan du holde øje med tilbud og så købe stort ind, når prisen er god. Vær dog opmærksom på at små babyer i starten vokser meget, så lad være med at købe en kæmpe lager af små bleer, som du kan brænde inde med

6) Køb det der er nødvendigt

Industrien for babyudstyr er en kæmpe forretning og der findes massevis af produkter, som du kan købe til dit barn. En god overvejelse før et køb er om det er nødvendigt, eller det bare er noget du har lyst til. Køb det der er nødvendigt og lad være med at købe det andet

7) Lav din egen babymos

Når dit barn skal til at have mad kan du super nemt lave dit eget babymos. Det er både billigere og bedre, da du ved hvad du putter i mosen. Du kan finde masser af inspiration rundt omkring på nettet. Se fx denne artikel 

8) Byt eller lån udstyr og tøj

Har du venner eller familie som du kan låne af, kan du spare mange penge. Oplagte låneting kunne fx være tøj. Babyer vokser hurtigt, og vokser dermed hurtigt ud af tøjet. Derfor kan det give god mening at låne noget i stedet for at købe.

9) Køb neutralt babytøj

Et særligt godt tip, hvis det er dit første barn. Lad være med at købe alt i lyserød til din pige, men tænk mere neutralt, så det også kan bruges, hvis den næste i børneflokken skulle blive en dreng.

10) Halvér engangsvaskeklude

En tip der især er anvendelig når barnet er lille. I stedet for at bruge de store engangsvaskeklude, så tag en saks og klip kludene over. På den måde får du med et klip dobbelt så mange vaskeklude.

Har du flere tips, så del dem gerne med os andre i kommentarfeltet herunder.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.